Не ни бъркайте с фирми и електронни магазини които ни имитират и използват подобно име!

19 февруари 2021
Не ни бъркайте с фирми и електронни магазини които ни имитират и използват подобно име!

Уважаеми клиенти

в ерата на дигиталната свързаност и модерната интернет търговия, ние постоянно търсим нови пътища за достигане до Вас, нашите клиенти. Стремим се да Ви предложим нови и иновативни услуги, които представляват решения за вас и Вашето желание за пазаруване. Изминалата 2020 г. не беше никак лека, но ние успяхме да изградим единствения по рода си детски център за развлечения и празнуване на рожденни дни на територията на гр. Силистра. Продължихме да развиваме и нашата идея за доставка на стоки до дома ви, като усилено работим върху изграждането на електронен магазин "Смехурко". С растежа и новите идеи идват и новите предизвикателства. Нашите клиенти попадат на търговци, които до голяма степен имитират името ни, използват домейни близки до нашия, продават подобни или същите на нашите стоки онлайн но на доста по - високи цени. Искаме оше веднъж да Ви напомним, че името с което сме регистрирани е "Смехурко", фирмата която управлява физическите и онлайн магазините ни е: "Смехурко" - ООД, а обектите за търговия са следните:

  • Детски център "Смехурко" - гр. Силистра, ул. "Гено Чолаков" 1, етаж 2 (на входа на Дунавската градина) - включва детски кът за игра и празнуване на лични партита и рожденни дни, кафе павилион, и детски магазин "Смехурко" - Парк, където има всичко за вашето дете.
  • Бебе борса "Смехурко" - гр. Силистра, ул. "Сан Стефано" - 1, най - големият шоурум с детски стоки в североизточна България. Извършват се и продажби на дребно на най- добри цени. 
  • Детски магазин "Смехурко" - гр. Дулово, ул. "Брезите" - 1, най - разпознаваемия магазин в гр. Дулово. Предлага всичко за бебето и детето на най - добри цени.  
  • Детски магазин "Смехурко" - гр. Исперих, ул. "Александър Стамболийски" - 6, Предлага всичко за бебето и детето на най - добри цени в гр. Исперих.
  • Детски магазин "Смехурко" - гр. Кубрат, ул. "Цар Освободител" - 11, Предлага всичко за бебето и детето на най - добри цени в гр. Кубрат.
  • Онлайн магазин "Смехурко" - https://baby-bg.com - единственото място от където можете да поръчате всички наши стоки онлайн. 

 

 

Екипът на "Смехурко" - ООД


ХРАНЕНЕ ПО ВРЕМЕ НА КЪРМЕНЕ15 юни 2021

Какво да ядете, по време на кърмене? Може да откриете, че не е необходимо да правите промени в настоящия хратителен режим, но като родител се опитайте да вземете под внимание следните съвети и да ги добавите в режима си на хранене при кърмене:

прочети още
Особености при храненето за деветмесечното Ви бебе.11 юни 2021

Моментът в който всичко е интересно и се опитва. Дори лимонът предизвиква любопитство и нескрита изненада! Вече не е необходимо да мелите зърнени култури или да смилате зеленчуци - в повечето случаи първите зъби вече са поникнали при деца на възраст от 9 месеца и храната може да е по-плътна. Достатъчно е да замесите храната с вилица, така че детето ще се научи да дъвче и да се храни самостоятелно с лъжица и вилица.

прочети още
Защо Омега-3 мастните киселини от рапично олио са важни?5 февруари 2021

Ние всички знаем, че най-важното за здравословното развитие на бебето е любовта и грижите на родителите. Само бебетата, които получават много любов и активна подкрепа в откриването на техния малък свят, ще могат да развият пълния си физически и умствен потенциал.

прочети още
Как да помогнете на детето да се адаптира в детската градина?11 януари 2021

Как да помогнете на детето да се адаптира с няколко лесни стъпки? Как да адаптирате детето по-бързо към детската градина. Защото дори най-ентусиазираното дете може да се притеснява да започне училище. Затова ето какво могат да направят родителите, за да помогнат на прехода да върви гладко.

прочети още
Как правилно да храним новороденото?8 декември 2020

Независимо от това дали храните новороденото с кърма или с адаптирано мляко, в началото може да е трудно да се ориентирате дали храната е достатъчна за бебето.

прочети още